Veggie month

Perjes Kinga l Táplálkozási tanácsadó A sikeres életmódváltás itt kezdődik!
100%-ig növényi alapú, táplálkozási és életmód program!

​Miért alkottam meg a Veggie Month programot?

Négy féle ember létezik:
1.

Akit nem érdekel a növényi alapú táplálkozás és/vagy kifejezetten elzárkózik tőle;

2.

Aki nem szeretne hosszú távon, kizárólag növényi alapúan táplálkozni, de szívesen kipróbálná egy időre és/vagy beépítene a mindennapjaiban időnként egy-egy állati eredetű alapanyagtól mentes napot;

3.

Aki szeretne áttérni a növényi alapú étkezésre, de nem tudja, hogy hol kezdje, vagy csak a kezdő löket hiányzik számára;

4.
Aki már növényi alapon táplálkozik, de nem tudja, hogy mire kellene figyelnie, mit mivel helyettesítsen, milyen arányban fogyassza a makronutrienseket vagy szeretné elkerülni a nem megfelelően kialakított étrendből adódó tápanyaghiányokat.
A 2., a 3. és a 4. csoportnak készült

a Veggie Month program,

mintaétrenddel, táplálékkiegészítési és életmód tanácsokkal!

Biztos észrevetted, hogy nem „vegán” étrendnek/táplálkozásnak hívom. Ennek az az oka, hogy véleményem szerint a vegánság egy életforma, nem csak egy táplálkozási irányzat. A veganizmus a növényi eredetű táplálkozáson felül magában foglalja a vegán kozmetikumok, tisztítószerek használatát, a vegán ruházkodást és az etikus, állat- és környezetvédő szemléletet az élet minden területén. Így kerüli az állatkísérletet alkalmazó vállalatok termékeit, a valódi bőr- és szőrme ruházatot, az állati összetevőket tartalmazó alapanyagokat (pl. bizonyos színezékeket vagy mézet tartalmazó termékeket), kerüli az állatok kizsákmányolását és kihasználását végző tevékenységek által előállított termékeket (pl. gyapjú). A Veggie Month program az életvitelnek a fenti aspektusaira nem fókuszál, így nem tartom vegán programnak, csupán a növényi eredetű táplálkozást és a hozzá kapcsolódó, egészséges életmóddal összefüggő alapelveket kívánja bemutatni és megtanítani

Veggie Month többet ad, mint egy átlagos „növényi mintaétrend”, amit akár a Google-n keresztül is könnyedén találhatsz, hiszen itt a táplálkozás mellett számos életmódtényező is nagy hangsúlyt kap a szokások kialakítása és a tápanyaghiány elkerülése érdekében!

Veggie Month program kezdő és haladó életmódváltóknak is abszolút megfelelő, hiszen mindenki számára nyújt új és hasznos információkat! A feltétel csak a nyitottság és az elszántság!

A Veggie Month NEM egy drasztikus, megvonásokon alapuló módszer, hanem egy fókuszált, strukturált koncepció, ami iránymutatást ad ahhoz, hogy hogyan indulj el a 100%-ig növényi étrend felé vezető úton, hogyan javítsd az eddigi táplálkozási szokásaidon és megtanít arra, hogy hogyan haladj majd tovább a program vége után is, ha szeretnél! Itt mindenki onnan indul, ahol jelenleg tart az életmódváltással és a számára megfelelő táplálkozási elvek implementációjával, amilyen testi állapotban éppen van, én pedig a kezdő löketet és a szükséges információkat biztosítom hozzá, amitől igazán teljesértékű lehet a folyamat. A program hosszú távon is tartható, negatív egészségügyi következmények nélkül

Veggie Month programban az egészséges életmód alapelveire és a növényi táplálkozás alappilléreire fogunk fókuszálni! Azon belül pedig az alábbiakra:

​Kinek javaslom a Veggie Month programot?

A programnak azoknak a nőknek készült, akiket érdekel a növényi táplálkozás és az egészséges életmód, szeretnének egészségesebbek, kiegyensúlyozottabbak, energikusabbak, fiatalosabbak lenni, szebb bőrrel, jobb emésztéssel és kevesebb egészségügyi kockázattal. Hiszen ezekhez mind hozzájárul a növényi táplálkozás!

​Milyen esetekben segíthet még a növényi étrend?

Magas vérnyomás, magas koleszterinszint, szív- és érrendszeri panaszok, migrén, valamint tejfehérje-, laktóz- vagy tojásfehérjeérzékenység tüneteinek enyhítésében vagy megszüntetésében. A program nem tartalmaz húst, halat, tenger gyümölcseit, tojást, tejterméket (így tejfehérjét és laktózt sem), így az ezekre érzékenyek is biztonsággal követhetik a programot.

Hogy néz ki a programhoz tartozó mintaétrend?

Napi 4 étkezés: 3 főétkezés és 1 kiesétkezés, mindez egy táblázatba foglalva, ahol minden étkezésre te választod ki, hogy az adott oszlopból melyik opciót szeretnéd enni (mozaikos étrend). 

Minden étkezésre 13 opciót adtam meg, receptekkel és csere-bere lehetőségekkel. Ezek között hideg és meleg, édes és zöldséges opciók egyaránt találhatók.

Az opciókon felül szószok/öntetek receptjeit is leírtam, amikkel feldobhatod az étkezéseket! 

Néhány példa az étrendből:

​Kinek nem javasolt a program?

A program nem megfelelő és nem ajánlott:

Veggie Month program megvásárlásával jogosultságot kapsz arra, hogy csatlakozz a zárt Facebook csoportba, ahol a programban résztvevőkkel motiválhatjátok egymást, választ kaphattok a kérdéseitekre, recepteket, tippeket és ötleteket oszthattok meg!

​A Veggie Month program

alapelveit, menetét, tudnivalóit és változatos mintaétrendjét, receptekkel, linkekkel, ajánlásokkal és forrásokkal a programhoz tartozó e-bookban írtam le és gyűjtöttem össze, részletesen, közérthetően, 40 oldalon!

Az e-book bármilyen, erre alkalmas eszközről megnyitható (okostelefon, tablet, laptop, stb.) vagy akár nyomtatható.

A program ára: 49.99 GBP

(kb. 21.000Ft az aktuális napi árfolyamtól függően)

FONTOS: A vásárlás után három emailt kapsz a SendOwl rendszertől. Az egyikben lesz egy link, amire kattintva le tudod tölteni az e-bookot PDF formátumban. Az e-bookon rajta lesznek a vásárlási adataid vízjelként a másolásvédelem érdekében! Ha nem érkeznek meg az e-mailek, akkor csekkold a spam mappát is!

KÁRTYÁS FIZETÉSI LEHETŐSÉG, NEMZETKÖZI ÁTUTALÁS (PayPal helyett):
Név: Kinga Nutrition and Lifestyle Ltd.
Cím: Suite G1, Paddock Business Centre, 2 Paddock Road, Skelmersdale, Lancashire, United Kingdom, WN8 9PL
​SORT CODE: 30-91-91
ACCOUNT NUMBER: 29997060
IBAN: GB82LOYD30919129997060
BIC: LOYDGB21456
A bank neve: LLOYDS BANK
A bank címe: 12 Sydenham Rd, London SE26 5QD, UK

Kérlek, hogy a „Veggie Month” jeligét és az utalási nevet mindenképpen írd meg az info@perjeskinga.com e-mail címre, ha nemzetközi utalással fizetsz! Az utalás közleményében megadott információkat NEM látom!

Az összeget kizárólag angol fontban fogadom el, így nemzetközi utalás esetén a GBP-t kell választanod a pénznemnél! Nemzetközi utalás esetén 4-5 munkanapos átfutási idő is lehet, mire az átutalás beérkezik hozzám, a számlát és a letöltési linket, csak a beérkezés után tudom kiküldeni.

Ha bármi probléma felmerül, akkor kérlek, írj az info@perjeskinga.com e-mail címre!
Perjes Kinga l Táplálkozási tanácsadó l Veggie Month program

Néhány kép a Veggie Month étrend étkezési opcióiról

Kérdésed maradt a programmal kapcsolatban?

Kérdésed maradt a programmal kapcsolatban?

Írd meg nekem! Az űrlap elküldését követően hamarosan felveszem veled a kapcsolatot.

Hírlevél

A hírlevélre feliratkozott követőim értesülnek először a legújabb e-bookjaimról, a legfrissebb receptekről vagy az aktuális programokról.

Jelentkezés tanácsadásra

Jelentkezz az egyéni paraméterek alapján tervezett táplálkozási tanácsadásaimra. Az űrlap elküldését követően hamarosan felveszem veled a kapcsolatot.