Tanácsadás

Perjes Kinga l Táplálkozási tanácsadó A sikeres életmódváltás itt kezdődik!

Egyéni paraméterek alapján tervezett táplálkozási tanácsadás

Én nem egy szabályrendszert adok a kezedbe, hanem megtanítalak úgy táplálkozni, hogy az a te testednek a legjobb legyen, együtt tudj működni a szervezeteddel és így elérd az egészséggel és alakformálással kapcsolatos céljaidat!
Tudom, hogy a szokásokon nehéz felülkerekedni, főleg mikor nem tudod, hogy kire kellene hallgatni és hogyan kellene eligazodni a napi szinten szembejövő ellentmondások között. Ezért szeretnék neked objektív, modern, a legfrissebb kutatási eredményeknek és nyugati irányelveknek megfelelő információkat nyújtani a tanácsadásban.

A keserves, szélsőséges és koplalós diéták helyett egy olyan életmódot alakítok ki számodra, ami hosszútávon is egészségesen, kiegyensúlyozottan és rugalmasan tartható. Nézz körül a tanácsadástípusok között és ismerd meg, hogyan segíthetek neked!

Hírlevél

A hírlevélre feliratkozott követőim értesülnek először a legújabb e-bookjaimról, a legfrissebb receptekről vagy az aktuális programokról.

Jelentkezés tanácsadásra

Jelentkezz az egyéni paraméterek alapján tervezett táplálkozási tanácsadásaimra. Az űrlap elküldését követően hamarosan felveszem veled a kapcsolatot.