Summer Project 2023

Perjes Kinga l Táplálkozási tanácsadó A sikeres életmódváltás itt kezdődik!
Elérhető a korábbi nagysikerű, nyári programunk 2023-as, bővített ​és teljesen átdolgozott kiadása, ​28+2 napos változatban!
Summer Project 2023

​Perjes Kinga és Sasa (Sasafitness) ​közös programja

👙 Anno 2018-ban született meg a nagy sikerű Shine On The Beach programunk első változata, mintaétrenddel, életmód tanácsokkal és videós edzéstervvel, azóta pedig évről évre bővítjük és egyre hatékonyabbá alakítjuk! ⛱️ A 2023-as, teljesen átdolgozott verzió pedig a SUMMER PROJECT fantázianevet kapta ☀️
SUMMER PROJECT program azokra a szempontokra fókuszál, amik a forró, nyári hónapokban a legtöbb nő számára kiemelkedő fontosságúak:

SUMMER PROJECT program többet ad, mint egy „zsírvesztő étrend”, hiszen itt a táplálkozás és edzés mellett számos életmódtényező is nagy hangsúlyt kap a hatékonyság növelése és a célok elérése érdekében!

SUMMER PROJECT egy fókuszált, strukturált koncepció a legjobb formád érdekében. Itt mindenki onnan indul, amit eddig elért, mi csak az utolsó simításokat biztosítjuk hozzá, amitől igazán WOW!”  lesz a végeredmény. Az elért eredmény nem csak pár órára vagy egy napra szól, mint a fitneszversenyek esetén, hanem hosszú távon is megtartható, negatív egészségügyi következmények nélkül ✅

SUMMER PROJECT program időtartama 28+2 nap 🗓  Ha nem nulláról indulsz (márpedig ez NEM egy kezdő program!), akkor ennyi idő alatt ki tudod hozni magadból azt a maximumot, amit egészséges kereteken belül tartani tudsz egész nyáron ☀️ Hangsúlyoznám az egészséges kereteket még egyszer, ugyanis ez nem egy színpadi versenyforma lesz, hiszen az bizonyítottan negatív hatásokkal van az anyagcserére és a hormonrendszerre, illetve az nem is tartható fent hosszabb távon!

Kiknek javasoljuk a programot?

SUMMER PROJECT azoknak a nőknek készült, akik már eddig is a nyári alakjuk elérésén dolgoztak, egészségesen és tudatosan táplálkoztak, keményen és rendszeresen edzettek, de egy utolsó, szigorúbb löketre van szükségük a legjobb formájuk eléréséhez. A „szigorú” jelző itt nem az alacsony kalóriabevitelre vagy a drasztikus megvonásokra utal, hanem a kemény edzések teljes erőbedobással való kivitelezésére és a speciális étrendi és életmódbeli alapelvek 100%-os betartására, amit a program elvár. Ez egy középhaladó-haladó koncepció, a legelhivatottabbaknak, akik igazán a maximumra törekszenek és NEM keresnek kiskapukat! 🔝

​Kinek nem javasoljuk a programot?

SUMMER PROJECT NEM kezdőknek, NEM jelentős túlsúllyal rendelkezőknek és NEM életmódváltás előtt állóknak készült! ❌

🙅🏻A program nem alkalmas:

IR és/vagy PCOS fennállása esetén egy különálló melléklet vásárolható meg a program mellé 4.99GBP-ért (kb. 2200Ft-ért), ami módosítja, finomhangolja és kiegészíti a programban leírt tanácsokat, javaslatokat, táplálékkiegészítő ajánlást és a mintaétrendet úgy, hogy ezek esetén a kondíciók esetén is megfelelően és biztonságosan követhető legyen a program. A kiegészítő melléklet vásárlási szándékát az info@perjeskinga.com címen tudod jelezni, ott küldöm el a fizetési instrukciókat, majd a mellékletet. A melléklet csak a SUMMER PROJECT program dokumentumával együtt értelmezhető és használható.

SUMMER PROJECT program megvásárlásával jogosultságot kapsz arra is, hogy csatlakozz a zárt Facebook csoportba, ahol a többi résztvevővel motiválhatjátok egymást, választ kaphattok a kérdéseitekre, valamint tippeket, trükköket és ötleteket oszthattok meg 💻

​A Summer Project program

program alapelvei, menete, tudnivalói, a mintaétrend táblázata, a receptek és a mellékletek a SUMMER PROJECT e-bookban (PDF dokumentum) vannak leírva és összegyűjtve, részletesen, 34 oldalon 📔 Az edzésterveket pedig a Beyond The Motion platformon találod, órarenddel együtt. 
FONTOS: Csak 30 napig férsz hozzá a program edzéstervéhez, de a programhoz tartozó e-book örökké a tiéd marad!

A program ára: 49.99 GBP

(kb. 22.500Ft az aktuális napi árfolyamtól függően) A 30 napos hozzáférés a vásárlás napján indul!
A komplex programot (34 oldalas e-book + hozzáférés az online edzésekhez + Facebook csoport tagság) itt tudod megvásárolni
Regisztráció és belépés után fogod látni a programokat. Ott a „vásárlás” vagy a „purchase” gombra kattintva tudod megvásárolni a Summer Project 2023 programot és a tranzakció után már látni is fogod a profilodban a program részleteit. Az „edzéstervek” menüpontban az edzéseket, az „ajándékok” menüpontban pedig a programhoz tartozó e-bookot letölthető változatban. A programhoz tartozó e-bookhoz a 30 nap lejárta után is hozzá fogsz férni, ha letöltötted.  Ha bármilyen, technikai probléma felmerül, akkor kérlek, írj a sasa@beyondthemotion.com e-mail címre!
Perjes Kinga l Táplálkozási tanácsadó l Summer project 2023

Visszajelzések a 2018-as, a 2019-es, a 2020-as és a 2021-es SHINE ON THE BEACH ​programmal kapcsolatban (ami a Summer Project elődje volt):

Legyél te a következő!

Kérdésed maradt a programmal kapcsolatban?

Kérdésed maradt a programmal kapcsolatban?

Írd meg nekem! Az űrlap elküldését követően hamarosan felveszem veled a kapcsolatot.

Hírlevél

A hírlevélre feliratkozott követőim értesülnek először a legújabb e-bookjaimról, a legfrissebb receptekről vagy az aktuális programokról.

Jelentkezés tanácsadásra

Jelentkezz az egyéni paraméterek alapján tervezett táplálkozási tanácsadásaimra. Az űrlap elküldését követően hamarosan felveszem veled a kapcsolatot.