BEGINNER program

Perjes Kinga l Táplálkozási tanácsadó A sikeres életmódváltás itt kezdődik!

Elérhető a korábbi nagysikerű, kezdő életmódváltó programunk bővített és teljesen átdolgozott változata!

Beginner életmódváltó program

​Perjes Kinga és Kiss Sándor (Sasa) közös programja

🔙 2020-ban alkottuk meg a nagy sikerű, First Step nevű életmódváltó programunkat mintaétrenddel, életmód tanácsokkal és videós edzéstervvel, azóta pedig évről évre bővítjük és egyre hatékonyabbá alakítjuk! ➡️ 2022-ben a programunk a New Life nevet kapta 🙌 Végül most, 2023-ban született meg a korábbi verzióknak a továbbfejlesztett, bővített változata: a BEGINNER 90 napos program 🆕

💁🏻‍♀️ A BEGINNER programban a cél a VALÓDI ÉLETMÓDVÁLTÁS ➕ a koncepció kedvező „mellékhatásaként” a testzsír csökkenése. Az alábbiakra helyezzük a fókuszt:

🤗 A BEGINNER program többet ad, mint egy „zsírvesztő étrend”, hiszen itt a táplálkozás és edzés mellett számos életmódtényező is nagy hangsúlyt kap a szokások kialakítása, a hatékonyság növelése és a célok elérése érdekében!

☑️ A BEGINNER program egy fókuszált, strukturált koncepció, ami iránymutatást ad ahhoz, hogy hogyan indulj el a célod felé vezető úton és megtanít arra, hogyan haladj majd tovább a program vége után! Itt mindenki onnan indul, ahol jelenleg tart, amilyen állapotban éppen van, mi pedig a kezdő löketet és az induláshoz szükséges információkat biztosítjuk hozzá, amitől igazán hatékony lesz a folyamat. Az elért eredmény nem csak pár órára vagy egy napra szól, hanem hosszú távon megtartható, negatív egészségügyi kockázatok nélkül.

BEGINNER program időtartama 3 hónap (90 nap) 🗓 Ennyi idő alatt egyértelműen  látható és érezhető változások érthetők el, amit egészséges kereteken belül tartani tudsz a program után is, és folytathatod a megkezdett utat. Nem csak „folytathatod”, hanem folytatnod is KELL, hiszen maga az életmódváltás csak a kezdete a csodának! ✨

Kiknek javasoljuk a programot?

🤗 A BEGINNER program elsősorban azoknak a nőknek készült, akik életmódváltás előtt állnak és az álomsúly elérése mellett szeretnének egészségesebbek, kiegyensúlyozottabbak, energikusabbak, fittebbek, fiatalosabbak, feszesebbek, formásabbak lenni, szebb bőrrel, jobb emésztéssel, minőségi alvással és jobb közérzettel. Hiszen ezekhez mind hozzájárul a programban részletezett mintaétrend, életmód és edzésterv! 🙌

​Kinek nem javasoljuk a programot?

🙅🏻‍♀️ A program nem alkalmas:

IR és/vagy PCOS fennállása esetén egy különálló melléklet vásárolható meg a program mellé 4.99GBP-ért (kb. 2200Ft-ért), ami módosítja, finomhangolja és kiegészíti a programban leírt tanácsokat, javaslatokat, táplálékkiegészítő ajánlást és a mintaétrendet úgy, hogy ezek esetén a kondíciók esetén is megfelelően és biztonságosan követhető legyen a program. A kiegészítő melléklet vásárlási szándékát az info@perjeskinga.com címen tudod jelezni, ott küldöm el a fizetési instrukciókat, majd a mellékletet. A melléklet csak a BEGINNER program dokumentumával együtt értelmezhető és használható.

BEGINNER program megvásárlásával jogosultságot kapsz arra is, hogy csatlakozz a zárt Facebook csoportba, ahol a többi résztvevővel motiválhatjátok egymást, választ kaphattok a kérdéseitekre, valamint tippeket, trükköket és ötleteket oszthattok meg 💻 A csoport célja, hogy egy olyan közösség jöjjön létre, ami átbillent a holtponton és ahol fejlődhettek! 💜 

A ​BEGINNER program

alapelvei, a menete, a tudnivalói, a mintaétrend táblázata, a receptek és az eredménykövető melléklet a BEGINNER e-bookban (PDF dokumentum) vannak leírva és összegyűjtve, részletesen, 34 oldalon 📔 Az edzésterveket pedig a Beyond The Motion platformon találod órarenddel együtt. 

FONTOS: Csak 100 napig férsz hozzá a program edzéstervéhez, de a programhoz tartozó e-book örökké a tiéd marad! A program 90 napos, így lesz időd felkészülni, illetve „szabadnapokat” kivenni 🙂 A hozzáférés a vásárlás napján indul!

A program ára: 49.99 GBP

(kb. 22.000Ft az aktuális napi árfolyamtól függően)

A komplex programot (34 oldalas e-book + hozzáférés az online edzésekhez + Facebook csoport tagság) itt tudod megvásárolni:

Regisztráció és belépés után fogod látni a programokat. Ott a „vásárlás” vagy a „purchase” gombra kattintva tudod megvásárolni a BEGINNER programot és a tranzakció után már látni is fogod a profilodban a program részleteit. Az „edzéstervek” menüpontban az edzéseket, az „ajándékok” menüpontban pedig a programhoz tartozó e-bookot letölthető változatban. A programhoz tartozó e-book a 90 nap lejárta után is a tiéd marad, ha letöltötted.  Ha bármilyen, technikai probléma felmerül, akkor írj a sasa@beyondthemotion.com e-mail címre!
Van lehetőség edzésterv/edzéscsomag nélkül megvásárolni a programot 29.99 GBP összegért, de ebben az esetben utólag nem fogod tudni külön az edzéstervet/edzéscsomagot megvásárolni hozzá! Ha te „csak” a program étrendi, életmódbeli és táplálékkiegészítési részét szeretnéd, akkor írj az info@perjeskinga.com e-mail címre!

Visszajelzések a 2021-es és a 2022-es NEW LIFE programunkkal kapcsolatban (ami a BEGINNER program elődje volt):

Legyél te a következő!

Kérdésed maradt a programmal kapcsolatban?

Kérdésed maradt a programmal kapcsolatban?

Írd meg nekem! Az űrlap elküldését követően hamarosan felveszem veled a kapcsolatot.

Hírlevél

A hírlevélre feliratkozott követőim értesülnek először a legújabb e-bookjaimról, a legfrissebb receptekről vagy az aktuális programokról.

Jelentkezés tanácsadásra

Jelentkezz az egyéni paraméterek alapján tervezett táplálkozási tanácsadásaimra. Az űrlap elküldését követően hamarosan felveszem veled a kapcsolatot.