PRO csomag

Perjes Kinga l Táplálkozási tanácsadó A sikeres életmódváltás itt kezdődik!

Mit tartalmaz a PRO csomag?

Az előbbiek mellé ajándékba jár:

A PRO csomagról bővebben

Átmenetileg nincs lehetőség jelentkezni erre a csomagra, hiszen nemrég megérkezett a kislányunk, így most egy ideig „baba szabadságon” vagyunk 🙂

Kövess a közösségi média oldalaimon, hogy értesülj róla, ha ismét megnyitjuk a jelentkezést!

1.

A PRO csomag keretében egy olyan koncepciót kínálunk neked, amivel egy tartható rendszert kapsz az életedbe a céljaid eléréséhez. A programban nagy hangsúlyt kap a funkcionális táplálkozás, a megfelelő táplálék kiegészítők, a rendszeres edzés, de kitérünk a fizikai és szellemi teljesítményfokozására, a pihenés fontosságára és egyéb, de nem elhanyagolható, életmódbeli tényezőkre is.

2.

A csomag részeinek egyidejű alkalmazásával új távlatok fognak megnyílni előtted. Észre fogod venni, hogy egyre frissebben ébredsz, egyre jobban fogod venni az akadályokatjobban fogod kezelni a stresszes helyzetektöbb energiád lesz nem csak a napi rutin elvégzésére, hanem a szabadidős tevékenységekre és a családodra is!

3.

Nem sablonokkal dolgozunk! Mind az életmód és táplálkozási tanácsadás, mind az edzéstervek 100%-ban rád lesznek szabva, a te igényeid, a te céljaid és a te preferenciáid szerint alakítva. Ezért is lesz tartható számodra a koncepció!

4.

Edzéstervek tekintetében több, mint 800 videóból tudja Sasa kiválasztani a jelenlegi fittségi szintednek és céljaidnak megfelelő anyagokat. Ehhez jönnek még hozzá az újonnan forgatott, kifejezetten a VIP programokhoz készült edzéstervek.

5.

A csomagban lévő életmód és táplálkozási tanácsadás egy kb. 30-35 oldalas dokumentum, egy komplex tudásanyag, aminek a változatos étrend csak egy fejezete, hiszen amellett az a célja, hogy megtanítsa neked, hogy mit, miért és hogyan kell enned, innod, szedned és csinálnod az áhított eredmény eléréséhez. Így nem csak egy szabályrendszert kapsz, hanem megérted az ok-okozati összefüggéseket is, így könnyen az életmódod részévé válhat!

Mi kell ahhoz, hogy 100%-ban személyre tudjuk szabni a programodat?

A kérdéseinkre adott őszinte válaszaid!

2db részletes kérdőívvel kezdünk. Az egyikben az edzésre, a fittségi állapotodra és a céljaidra kérdezünk rá, a másikban pedig az étrended kialakításához szükséges információkra vagyunk kíváncsiak az ízlésedtől kezdve, a különböző egészségügyi kondícióikon át, a napirendedig. Ezt a kettőt fésüljük össze úgy, hogy a lehető legközelebb kerülj a céljaidhoz a program ideje alatt.

Minél konkrétabban határozod meg a céljaidat, minél részletesebben fejted ki, hogy mi az a probléma, amivel jelenleg küzdesz, hova akarsz eljutni, mit szeretnél elérni, annál jobban rád tudjuk szabni az anyagot!

A személyre szabott életmód és táplálkozási tanácsadásról ide kattintva olvashatsz bővebben. (Ez az anyag 6 hónapig érvényes)

A személyre szabott edzéstervről:
zárt, Facebook csoportunk már több, mint 200 fős. Egy támogató, családias közösség alakult ki, akikre lehet számítani, ha nehézséged akadt vagy motivációra van szükséged. Emellett mi is jelen vagyunk Sasával a csoportban és igyekszünk minden felmerülő kérdésre választ adni, ami az edzésterveddel vagy az étrendeddel kapcsolatos. A csoporttagok ajándékba kapják az összes e-bookokomat, a szokáskövető sablonokat, valamint kedvezmények és elővásárlási jog jár nekik a programjainkra, workshopjainkra, táplálékkiegészítőkre és extra tartalmakat is megosztunk velük, amiket máshol nem. Vannak a csoportban könyv-, cikk- és videóajánlók, legújabb kutatási eredmények összefoglalói, live beszélgetések, valamint exkluzív nyereményjátékok is. A VIP program lejárta után is maradhatsz tagja a csoportnak!

A személyre szabott bőrápolási tanácsadás és kozmetikai termékajánló pedig a hab a tortán! 🧁 Zsófi, a HelloSkin-től segít, hogy teljes mértékben maximalizálni tudd a megújulást! 

A PRO csomag ára: 400 GBP

(kb. 180.000Ft az aktuális napi árfolyamtól függően)

Ha bármi kérdésed felmerül a PRO csomaggal kapcsolatban, akkor a sasa@beyondthemotion.com e-mail címen tudsz konzultálni Sasával a részletekről!

Perjes Kinga l Táplálkozási tanácsadó Pro csomag

Jelentkezz a PRO csomagra!

Korábbi programosaink eredményei

Korábbi programosaink visszajelzései

Legyél te a következő!

Jelentkezz a PRO csomagra!

1.

Válassz!

Válaszd ki az alábbi űrlapon a PRO csomagot!

2.

Jelentkezz!

Az űrlapot kitöltve és elküldve vedd fel velem a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát.

3.

Indulás!

Induljunk el együtt a változás útján!

Jelentkezés tanácsadásra

Jelentkezz az egyéni paraméterek alapján tervezett táplálkozási tanácsadásaimra. Az űrlap elküldését követően hamarosan felveszem veled a kapcsolatot.

Hírlevél

A hírlevélre feliratkozott követőim értesülnek először a legújabb e-bookjaimról, a legfrissebb receptekről vagy az aktuális programokról.