Először nem a zsírvesztésre kellene fókuszálnod, ha…

Perjes Kinga l Táplálkozási tanácsadó A sikeres életmódváltás itt kezdődik!

Először nem a zsírvesztésre kellene fókuszálnod, ha…

​🙅🏻‍♀️ Először nem a zsírvesztésre kellene fókuszálnod, ha a fenti ábrán lévő esetek bármelyike fennáll! ⬆️ 

💁🏻‍♀️ Nálam alapelv, hogy a tanácsadások során sosem a tüneteket fedjük el, hanem az okokat szüntetjük meg! 👌

🙍🏻‍♀️ Ha az ábrán lévő kondíciók esetedben relevánsak, akkor valószínű, hogy a túlsúly csak egy tünete/következménye a valós problémának és meg fog oldódni, ha az alapprobléma megszűnik VAGY az alapprobléma akadályozza a zsírvesztést, tehát akárhogyan is próbálkozhatsz, a makacs pluszkilók ragaszkodni fognak, mert a tested a jelen állapotában nem képes a zsírégetésre fókuszálni 😐

🤔 A felsorolt okok közül mindegyik olyan, amit vagy egyértelműen tudsz magadról mindenféle vizsgálat vagy szakmai diagnózis nélkül is VAGY egy célzott laborvizsgálattal kideríthetők 🧪 Laborvizsgálatot pedig mindenkinek kellene legalább évente egyszer elvégeztetnie akkor is, ha azt gondolja az illető, hogy makkegészséges! 🦠

👩🏻‍⚕️ Ha kiderült a probléma (vagyis megvan a diagnózis), akkor először annak a javítására/megszüntetésére kell fókuszálni az ÉTREND és az ÉLETMÓD együttes megreformálásával (probléma- és egyénspecifikusan!) és azzal együtt vagy második lépésként fog zajlani a zsírvesztés is 🙌 Fordítva nem lehet! 🙄 Volt már olyan étrendesem, aki azt írta nekem, hogy először le akar fogyni, aztán váltana csak életmódot 🙉 Na, ez az a sorrend, ami teljesen offos, ha valaki racionálisan és egészséges keretek között gondolkodik! ❌

Egyéni paraméterek alapján tervezett életmód és táplálkozási tanácsadás:

Perjes Kinga l Cikkek
„Segítek az embereknek, hogy a táplálkozásuk és néhány életmódbeli tényező optimalizálásával a maximumot tudják kihozni magukból – az egészségüket, a közérzetüket és az alakjukat illetően – egy 100%-ban rájuk szabott, az igényeihez és a céljaikhoz igazított, valamint a napirendjükbe könnyen beilleszthető rendszerrel.”
Nézz szét oldalamon, és indulj el a változás útján e-bookjaim, tanácsadásaim, receptjeim, programjaim segítségével!
Vedd fel velem a kapcsolatot!
Maradjunk kapcsolatban!

Vannak dolgok, amiket nem osztok meg a nyilvános csatornákon. Ha szeretnél elsőként értesülni a legújabb e-bookjaimról, a legfrissebb receptekről vagy az aktuális programokról, akkor iratkozz fel hírlevelemre!

Maradjunk kapcsolatban!

Vannak dolgok, amiket nem osztok meg a nyilvános csatornákon. Ha szeretnél elsőként értesülni a legújabb e-bookjaimról, a legfrissebb receptekről vagy az aktuális programokról, akkor iratkozz fel hírlevelemre!

Hírlevél

A hírlevélre feliratkozott követőim értesülnek először a legújabb e-bookjaimról, a legfrissebb receptekről vagy az aktuális programokról.

Jelentkezés tanácsadásra

Jelentkezz az egyéni paraméterek alapján tervezett táplálkozási tanácsadásaimra. Az űrlap elküldését követően hamarosan felveszem veled a kapcsolatot.