Mindig feladod?

Perjes Kinga l Táplálkozási tanácsadó A sikeres életmódváltás itt kezdődik!

Mindig feladod?

Perjes Kinga l Cikkek l Mindig feladod? Tippek, hogy könnyebb legyen kitartani a céljaid felé vezető úton

Mindig feladod? 🙈 Tippek, hogy könnyebb legyen kitartani a céljaid felé vezető úton ⬇️

1. Nem kell mindig a „mindent vagy semmit” elvet követned! Ha egy számodra megfelelő, hatékony módszert 80-90%-ban tartasz be, akkor már meglesz az eredménye! Nem vagy robot és nem is az a cél, hogy az életed minden másodpercében tökéletesen kövesd a „szabályokat”! Ez NEM azt jelenti, hogy be lehet iktatni tervezett csalóétkezéseket, hanem azt, hogy a valódi ÉLETBEN előfordulhatnak különleges, nem mindennapi események, pl. karácsonyi vacsora, szilveszteri koccintás, szülinapi torta, évente egy-két nyaralás… De a hétvége nem számít különleges alkalomnak, hiszen minden héten van! Egy-egy kisiklás után ne legyen lelkiismeretfurdalásod, csak térj vissza az étrendedre, amilyen hamar csak tudsz! NE KOMPENZÁLJ! Ha túl sok olyan alkalom fordul elő, amikor letérsz az útról, akkor viszont ne csodálkozz, ha nem lesz eredménye!

2. Priorizálj! Valójában nem a szőrszálhasogató apróságok fognak eredményre vezetni, hanem az alapelvek követése! Sokkal fontosabb, hogy hidratált legyél, eleget aludj, meglegyen a szükséges fehérjebevitel és aktív életet élj, minthogy pontosan hánykor fogyasztod el a vacsorádat vagy mit eszel edzés előtt. Ne az apróságokon stresszelj, ne 80 tényezőt akarj egyszerre megváltoztatni, hanem az alapokat tedd rendbe és ne engedj belőlük! Emellett az is fontos, hogy egyszerre csak egy-két fő célod legyen, ami az alakformálást vagy az egészségedet illeti, hiszen nem lehet egyszerre mindenre fókuszálni és egyszerre több irányba haladni, hanem azt fogod észrevenni, hogy egyhelyben toporogsz…

3. Tervezz előre és mindig készülj a terveknek megfelelően! A tervezés a leghatékonyabb „trükk”, de sajnos pont erre képesek a legkevesebben. Ha igazán sikeres szeretnél lenni, akkor viszont nem elhanyagolható! Tervezd meg a napjaidat előre, az étkezéseiddel, az edzésekkel és a pihenéssel együtt, majd ragaszkodj a tervekhez! Így tudni fogod, hogy melyik étkezést kell magaddal vinni, mit kell bevásárolni másnapra vagy jövő hétre, mikor tudod aznap beiktatni az edzést vagy hánykor kell aznap lefeküdnöd, hogy kipihent legyél másnap.

4. Ne legyenek irreális elvárásaid! Ha nem dőlsz be annak a magazinos főcímnek, miszerint 1 hét alatt 5kg-t lehet fogyni, akkor nem leszel elégedetlen, ha 1 hét alatt „csak” az egészséges és fenntartható ütemű, teljesen normális 0,5kg (max. 1kg) súlycsökkenést tapasztalod.

5. Válaszd a lassabb utat! Inkább haladj lassabban, de kényelmesebben (és egészségesebben!), minthogy belevágj egy olyan drasztikus módszerbe, ami 3 nap után már tarthatatlanná válik és esetleg egészségügyi károkat is okoz.

Egyéni paraméretek alapján tervezett táplálkozási tanácsadás
Perjes Kinga l Cikkek
„Segítek az embereknek, hogy a táplálkozásuk és néhány életmódbeli tényező optimalizálásával a maximumot tudják kihozni magukból – az egészségüket, a közérzetüket és az alakjukat illetően – egy 100%-ban rájuk szabott, az igényeihez és a céljaikhoz igazított, valamint a napirendjükbe könnyen beilleszthető rendszerrel.”
Nézz szét oldalamon, és indulj el a változás útján e-bookjaim, tanácsadásaim, receptjeim, programjaim segítségével!
Vedd fel velem a kapcsolatot!
Maradjunk kapcsolatban!

Vannak dolgok, amiket nem osztok meg a nyilvános csatornákon. Ha szeretnél elsőként értesülni a legújabb e-bookjaimról, a legfrissebb receptekről vagy az aktuális programokról, akkor iratkozz fel hírlevelemre!

Maradjunk kapcsolatban!

Vannak dolgok, amiket nem osztok meg a nyilvános csatornákon. Ha szeretnél elsőként értesülni a legújabb e-bookjaimról, a legfrissebb receptekről vagy az aktuális programokról, akkor iratkozz fel hírlevelemre!

Hírlevél

A hírlevélre feliratkozott követőim értesülnek először a legújabb e-bookjaimról, a legfrissebb receptekről vagy az aktuális programokról.

Jelentkezés tanácsadásra

Jelentkezz az egyéni paraméterek alapján tervezett táplálkozási tanácsadásaimra. Az űrlap elküldését követően hamarosan felveszem veled a kapcsolatot.