Meddig kell szedni?

Perjes Kinga l Táplálkozási tanácsadó A sikeres életmódváltás itt kezdődik!

Meddig kell szedni?

Meddig kell szedni a Herbaferm cseppeket? Ha új vagy az oldalon, akkor felmerülhet benned a kérdés, hogy „Mik azok a Herbaferm cseppek?” 👉 A Herbaferm egy fermentáltpre- és probiotikus hatású, gyógynövény komplex. 

Röviden: Élő cseppek a mikrobiom egészségéért és a test teljeskörű regenerációjáért! Tartósítószermentes, allergénmentes, nem alkohol alapú, cukormentes, természetes, növényi, magyar termék. BŐVEBBEN pedig ebben a cikkemben olvashatsz róla: www.perjeskinga.com/herbaferm

Miért olyan fontosak a pre- és probiotikumok az egészség- és a testformálás szempontjából?

Olvasd el ezt a cikkemet: www.perjeskinga.com/miert-olyan-fontos-a-mikrobiom 🤓

Az elmúlt hónapokban a Herbaferm cseppek egyre több emberen segítettek. Viszont egyre többször kapom meg a kérdést, hogy meddig kell szedni a cseppeket. Ennek az az alapja, hogy a fogyasztók néha annyira megörülnek a kedvező rövidtávú hatásoknak, hogy elfelejtik a cseppet tovább használni. Ezt az a beidegződés okozza, hogy a hagyományos orvoslás „kúrákban” ígéri a gyógyulást.

Én és a Herbaferm megalkotói másban hiszünk. A negatív tünetek javulása vagy megszűnése még nem feltétlenül a teljes gyógyulás jele!

Mik azok a rövid távú hatások, amik már 3-10 nap használat után jelentkezhetnek? ⏳

  • A gyógynövények hatóanyagai megnyugtatják az emésztőrendszert, élénkítik az emésztőnedvek termelését, elősegítik az apró sérülések regenerációját, enyhítik a gyulladásokat.
  • Az ételek könnyebben megemésztődnek, a tápanyagok jobban felszívódnak, az elfogyasztott étel jobban hasznosul.
  • A bélflóra elkezdi a bélrendszer újratelepítését, hozzájárulva ezzel a rostok lebontásához a vastagbélben. Az emésztés javulása elősegíti a regenerációt.
  • A széklet ürítése könnyű és kiszámítható lesz, a felfúvódások csillapodnak, a hasmenések enyhülnek, javul a kellemetlen lehelet, elmúlik a farkasétvágy, kevesebb étel kell a jóllakottság érzéshez.
  • Az emésztés javulása miatt az alvás is pihentető lesz.

Ha abbahagyod a cseppek használatát, csak idő kérdése, hogy a regenerált emésztőrendszer visszatérjen a csepp használatát megelőző állapotba. Ugyanez igaz zsírvesztés esetén is, amiről mindig beszélek. Ha abbahagyod a számodra megfelelő étrend követését, akkor a tested az életmódváltást megelőző állapotába fog visszatérni 🙉

A Herbaferm cseppek étrend-kiegészítőként a civilizált életmód során bevitt táplálékok okozta hatásokat küszöbölik ki, regenerálják és hatékonyan tartják az emésztést, ezek következményeként rengeteg probléma megszüntethető 🙌 

TEHÁT meddig kell szedni? Egyszerű a válasz. Amíg a világ ezen a téren nem változik markánsan, azaz nem lesz bio és vegyszermentes, vizeink pedig élők és egészségesek.

további információkhoz és a cseppek megrendeléshez csekkold az alábbi oldalt: https://herbaferm.hu/?create_account=1&ref=cf6230e8398981377bd132e5b2d76b10 Rendelés előtt, a regisztrációs űrlap kitöltésénél írd be a „724” ajánlói kódot (különleges kódot)! A 724-es kód használatával való rendelés után az info@perjeskinga.com címen adok (ingyensen) személyre szabható adagolási útmutatót a cseppekhez, hogy ki tudd maxolni a pozitív hatásokat!

Ha esetleg még mindig hezitálsz, akkor leírom neked a közép- és hosszútávú hatásait is! 😉

Középtávú hatások (5-7 hét után):
– A kiegyensúlyozott emésztés kedvező környezetet biztosít az egészséges, sokszínű mikrobiom (bélflóra) kialakulásához, amely revitalizálja (újjáépíti) az immunrendszert, enyhíti az allergiák, érzékenységek tüneteit.
– Ezzel egyidőben csökken a levertség és fáradtságérzet, viszont nő az energiaszint, a  koncentrációkészség, a munkabírás, a szervezet stressztűrő képessége jelentősen megemelkedik.

Hosszútávú hatások (3-6 hónap után):
– Az egészségesen működő, kiegyensúlyozott emésztésnek köszönhetően kialakul az ideális testsúly (a túlsúlyos fogy, az alultáplált hízik).
– Az egészséges emésztés megerősíti és hatékonnyá teszi az immunrendszert.
– Helyreáll a rend a szervezetben.

A cikk állításait a Herbaferm szakmai adatbázisából és hivatalos honlapjáról vettem át, majd a közérthetőség érdekében minimálisan átfogalmaztam. Szívesen válaszol a termék fejlesztője, Bóday Ádám a szakmai kérdésekre az info@herbaferm.hu címre küldött érdeklődésekre.

Perjes Kinga l Cikkek
„Segítek az embereknek, hogy a táplálkozásuk és néhány életmódbeli tényező optimalizálásával a maximumot tudják kihozni magukból – az egészségüket, a közérzetüket és az alakjukat illetően – egy 100%-ban rájuk szabott, az igényeihez és a céljaikhoz igazított, valamint a napirendjükbe könnyen beilleszthető rendszerrel.”
Nézz szét oldalamon, és indulj el a változás útján e-bookjaim, tanácsadásaim, receptjeim, programjaim segítségével!
Vedd fel velem a kapcsolatot!
Maradjunk kapcsolatban!

Vannak dolgok, amiket nem osztok meg a nyilvános csatornákon. Ha szeretnél elsőként értesülni a legújabb e-bookjaimról, a legfrissebb receptekről vagy az aktuális programokról, akkor iratkozz fel hírlevelemre!

Maradjunk kapcsolatban!

Vannak dolgok, amiket nem osztok meg a nyilvános csatornákon. Ha szeretnél elsőként értesülni a legújabb e-bookjaimról, a legfrissebb receptekről vagy az aktuális programokról, akkor iratkozz fel hírlevelemre!

Hírlevél

A hírlevélre feliratkozott követőim értesülnek először a legújabb e-bookjaimról, a legfrissebb receptekről vagy az aktuális programokról.

Jelentkezés tanácsadásra

Jelentkezz az egyéni paraméterek alapján tervezett táplálkozási tanácsadásaimra. Az űrlap elküldését követően hamarosan felveszem veled a kapcsolatot.