Kérdezd meg magadtól!

Perjes Kinga l Táplálkozási tanácsadó A sikeres életmódváltás itt kezdődik!

Kérdezd meg magadtól!

Perjes Kinga l Táplálkozási tanácsadó l Kérdezd meg magadtól

🙈 Sokszor nem vesszük észre, hogy néhány berögzült szokásunk vagy jelentéktelennek tűnő döntésünk akadályozza a céljaink elérését. Tipikusan ide tartozik a „az a kicsi nem számít” vagy a „mindig is így csináltam” önámítás. De gondoljunk csak bele: Vajon ezek tartósan hozzátesznek az életünkhöz? Vagy csak 5mp élvezet és hosszabb távon pont magunk ellen játszunk? 🤔 

❗️Mindenki maga tudja eldönteni, hogy a mindennapjaiban mik azok az apróságok, amik ebbe a problémakörbe tartozhatnak. Tudatosítsd magadban a rutinszerű döntéseidet és vedd észre, ha azok már nem téged szolgálnak! Különösen aktuális ez a kérdés az ünnepek alatt 🎄 És nem csak a táplálkozásról beszélek! A napi rutinunk legkülönbözőbb elemeiben, a munkánkban vagy akár a kapcsolatainkban is felbukkanhatnak ezek a hibák… Ha észreveszel akár egy apróságot, ami visszahúz, akkor ne félj változtatni! 🙌 Nem kell minden évben megvárnod a január 1-jét! 🗓

▪️ Életmód és táplálkozási tanácsadás: www.perjeskinga.com/tanacsadas

▪️ Hogyan változtasd meg a szokásaidat a céljaid elérése érdekében? című mini e-bookom szokáskövető sablonokkal: www.perjeskinga.com/ebook

▪️ Egyéb tematikus e-bookok a segítségedre: www.perjeskinga.com/ebook

▪️ Diéta-barát, egészséges receptek: https://kingareceptjei.hu

Perjes Kinga l Cikkek
„Segítek az embereknek, hogy a táplálkozásuk és néhány életmódbeli tényező optimalizálásával a maximumot tudják kihozni magukból – az egészségüket, a közérzetüket és az alakjukat illetően – egy 100%-ban rájuk szabott, az igényeihez és a céljaikhoz igazított, valamint a napirendjükbe könnyen beilleszthető rendszerrel.”
Nézz szét oldalamon, és indulj el a változás útján e-bookjaim, tanácsadásaim, receptjeim, programjaim segítségével!
Vedd fel velem a kapcsolatot!
Maradjunk kapcsolatban!

Vannak dolgok, amiket nem osztok meg a nyilvános csatornákon. Ha szeretnél elsőként értesülni a legújabb e-bookjaimról, a legfrissebb receptekről vagy az aktuális programokról, akkor iratkozz fel hírlevelemre!

Maradjunk kapcsolatban!

Vannak dolgok, amiket nem osztok meg a nyilvános csatornákon. Ha szeretnél elsőként értesülni a legújabb e-bookjaimról, a legfrissebb receptekről vagy az aktuális programokról, akkor iratkozz fel hírlevelemre!

Hírlevél

A hírlevélre feliratkozott követőim értesülnek először a legújabb e-bookjaimról, a legfrissebb receptekről vagy az aktuális programokról.

Jelentkezés tanácsadásra

Jelentkezz az egyéni paraméterek alapján tervezett táplálkozási tanácsadásaimra. Az űrlap elküldését követően hamarosan felveszem veled a kapcsolatot.