Boost Your Body

Perjes Kinga l Táplálkozási tanácsadó A sikeres életmódváltás itt kezdődik!
Pörgesd fel az anyagcserédet!
Dietetikus által jóváhagyott, komplex életmódprogram

PAJZSMIRIGY ALULMŰKÖDÉSSEL

diagnosztizáltak számára

​A Boost Your Body program céljai

​Milyen negatív tünetek járhatnak együtt a pajzsmirigy alulműködéssel? 

Fáradékonyság, hízás, hajhullás, száraz bőr, fázékonyság, hideg végtagok, rossz közérzet, hangulatingadozás, koncentrációs problémák, székrekedés, alacsony libidó, szabálytalan ciklus, terméketlenség, kardiovaszkuláris tünetek (pl. alacsony pulzus), vérszegénységre utaló laborértékek. Ezeknek a tüneteknek a megléte és a súlyossága egyénileg eltérő lehet.

A Boost Your Body program tartalma

A BOOST YOUR BODY program mintaétrendje alkalmazható glutén- és szójaérzékenység esetén is, mert nem tartalmaz se glutént, se szójatermékeket. A hozzávalók egyszerűen és olcsón beszerezhetők BÁRHOL a világban. Nincs szükség semmilyen konkrét márka termékének a beszerzésére! A mintaétrend, az életmódtippek és az egész tudásanyag korlátlan ideig alkalmazható.

A BOOST YOUR BODY program egy közepes intenzitású, otthoni edzéscsomagot tartalmaz.

A BOOST YOUR BODY ​program megvásárlásával jogosultságot kapsz arra, hogy csatlakozz a zárt Facebook csoportba, ahol támogathatod és motiválhatod a programban résztvevőket. A csoport egy lehetőség arra, hogy könnyebben elérjed céljaidat és inspirálódj mások sikereiből.

IR és/vagy PCOS fennállása esetén egy különálló melléklet vásárolható meg a program mellé 4.99GBP-ért (kb. 2000Ft-ért), ami módosítja, finomhangolja és kiegészíti a programban leírt tanácsokat, javaslatokat, táplálékkiegészítő ajánlást és a mintaétrendet úgy, hogy ezek esetén a kondíciók esetén is megfelelően és biztonságosan követhető legyen a program. A kiegészítő melléklet vásárlási szándékát az info@perjeskinga.com címen tudod jelezni, ott küldöm el a fizetési instrukciókat, majd a mellékletet. A melléklet csak a BOOST YOUR BODY program dokumentumával együtt értelmezhető és használható.
Autoimmun eredetű (magas anti-TPO) pajzsmirigy alulműködés (Hashimoto) fennállása esetén szintén egy különálló melléklet vásárolható meg a program mellé 4.99GBP-ért (kb. 2000Ft-ért), ami módosítja, finomhangolja és kiegészíti a programban leírt tanácsokat, javaslatokat, táplálékkiegészítő ajánlást és a mintaétrendet úgy, hogy ezek esetén a kondíciók esetén is megfelelően és biztonságosan követhető legyen a program. A magas anti-TPO érték már egy magas fokú gyulladás jelenlétét is feltételezi. Hashimoto mellé már egy jóval komplexebb protokoll szükséges (gyulladáscsökkentő étrend, immunrendszer visszafogása/ kiegyensúlyozása). A kiegészítő melléklet vásárlási szándékát az info@perjeskinga.com címen tudod jelezni, ott küldöm el a fizetési instrukciókat, majd a mellékletet. A melléklet csak a BOOST YOUR BODY program dokumentumával együtt értelmezhető és használható.

​Kinek nem javasolt a program?

A program nem megfelelő és nem ajánlott:

​A Boost Your Body program

tudásanyaga és mintaétrendje a programhoz tartozó, nyomtatható e-bookban van leírva és összegyűjtve, részletesen, vázlatosan 40 oldalon!
Az e-book bármilyen, erre alkalmas eszközről megnyitható (okostelefon, tablet, laptop, stb.) vagy akár nyomtatható.

A program ára: 69.99 GBP

(kb. 30.000Ft az aktuális napi árfolyamtól függően)

Van lehetőség edzésterv/edzéscsomag nélkül megvásárolni a programot 39.99 GBP összegért, de ebben az esetben utólag nem fogod tudni külön az edzéstervet/edzéscsomagot megvásárolni hozzá! Ha te „csak” a program étrendi, életmódbeli és táplálékkiegészítési részét szeretnéd, akkor írj az info@perjeskinga.com e-mail címre!

Perjes Kinga l Táplálkozási tanácsadó l Boost your body

Kérdésed maradt a programmal kapcsolatban?

Kérdésed maradt a programmal kapcsolatban?

Írd meg nekem! Az űrlap elküldését követően hamarosan felveszem veled a kapcsolatot.

Hírlevél

A hírlevélre feliratkozott követőim értesülnek először a legújabb e-bookjaimról, a legfrissebb receptekről vagy az aktuális programokról.

Jelentkezés tanácsadásra

Jelentkezz az egyéni paraméterek alapján tervezett táplálkozási tanácsadásaimra. Az űrlap elküldését követően hamarosan felveszem veled a kapcsolatot.