Babaprojekt

Perjes Kinga l Táplálkozási tanácsadó A sikeres életmódváltás itt kezdődik!
​A babatervezés gondolatától, a „próbálkozás” időszakán át, egészen a pozitív terhességi tesztig.

Mit tartalmaz a Babaprojekt tanácsadás?

A babavárásra felkészítő étrendet és életmódot érdemes már a tervezett fogantatás előtt legalább 3, de akár 6 hónappal elkezdeni a test optimális felkészítése érdekében! Ennyi idő szükséges ahhoz, hogy a test feltöltődjön azokkal a tápanyagokkal, amik az egészséges magzat létrejöttéhez és annak optimális fejlődéséhez elengedhetetlenek, anélkül, hogy várandósság közben a kismama teste tápanyaghiányos állapotba lépne.
A tanácsadást úgy állítom össze, hogy akár egészen addig megfelelő legyen, AMÍG EL NEM ÉRED A CÉLOD! A számos étkezési opció és még annál is több variálási lehetőség miatt ennyi idő alatt sem válik unalmassá! A megadott „csere-bere” lehetőségeknek köszönhetően kivitelezhető, hogy akár fél évig ne legyen két egyforma napod az étrend szempontjából!
Fontos: A jelentős kalóriadeficit csökkenti a teherbeesés esélyét, így a zsírvesztés priorizálása babaprojekt alatt kontraproduktív! Nagy túlsúly esetén egy óvatos, lassú ütemű zsírvesztés esetleg jótékony lehet, de túlsúly nélkül nem írok zsírvesztő étrendet babaprojekt alatt!
A tanácsadások anyagát dietetikus kolléganőm is jóváhagyja a szakmai hitelesség növelése érdekében.

A tanácsadás ára: 200 GBP

(kb. 92.000Ft az aktuális napi árfolyamtól függően)

Perjes Kinga l Babaprojekt tanácsadás

Jelentkezz a Babaprojekt tanácsadásomra!

Kizáró okok (a teljesség igénye nélkül)Vesebetegség, epebetegség, májbetegség, emésztőrendszerhez vagy hormonrendszerhez kapcsolódó szerv teljes vagy részleges hiánya, krónikus emésztőrendszeri betegség (pl. IBS, IBD, Crohn, Colitis Ulcerosa), bizonyos autoimmun kondíciók (erről érdeklődj e-mailben), pajzsmirigy göb, polifarmácia (3 vagy annál több vényköteles gyógyszer szedése), K2 antagonista vérhigító szedése (Kumarin, Syncumar, Warfarin), immunszupresszáns szedése, epilepszia, rosszindulatú daganat folyamatban lévő kezelése (pl. kemoterápia/sugárkezelés), lelki eredetű evészavar vagy cukorbetegség fennállása esetén, illetve 18 éves kor alatt nem vállalom el a tanácsadást és étrend írást! Szoptatás alatt csak akkor tudunk elkezdeni együtt dolgozni, ha a ciklusod már visszatért (vagyis elkezdődött a hormonrendszer visszarendeződése), de legkorábban szülés után 6 héttel.

Ajánlott multivitaminok a babaprojekt időszakára:

Jelentkezz hozzám tanácsadásra!

1.

Válassz!

Válaszd ki tanácsadásaim közül azt, amelyik a leginkább passzol hozzád.

2.

Jelentkezz!

Az alábbi jelentkezés gombra kattintva vedd fel velem a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát.
3.

Indulás!

Induljunk el együtt a célod felé vezető úton!

Jelentkezés tanácsadásra

Jelentkezz az egyéni paraméterek alapján tervezett táplálkozási tanácsadásaimra. Az űrlap elküldését követően hamarosan felveszem veled a kapcsolatot.

Hírlevél

A hírlevélre feliratkozott követőim értesülnek először a legújabb e-bookjaimról, a legfrissebb receptekről vagy az aktuális programokról.