Az egészséges életmód nem drága!

Perjes Kinga l Táplálkozási tanácsadó A sikeres életmódváltás itt kezdődik!

Az egészséges életmód nem drága!

🤔 Az egészséges életmód drága? NEM! ❌ Azok a speckó alapanyagok és táplálékkiegészítők a drágák, amikről azt hiszed, hogy szükséged van rájuk, pedig nincs! 🤷🏻‍♀️ De az egészséges életmód sokkal inkább függ bizonyos életmódtényezőktől és szokásoktól, mint az „extráktól”! 👆

💁🏻‍♀️ Addig nem is érdemes beruháznod semmilyen kiegészítőre, amíg a fenti infografikán is látható alapok nincsenek beillesztve rendszeresen a napjaidba. Márpedig ezek teljesen ingyenesek! 💸 Hozzátenném, hogy az egészségtelen dolgok elkerülése sem kerül semmibe, hiszen a legtöbb ilyen dolgot nem is kell feltétlenül helyettesíteni semmivel, „csak” simán elhagyni (pl. üdítőitalok, kész öntetek/szószok, előre csomagolt nasik, félkész és gyorséttermi ételek, alkohol, dohányzás, esti kütyünyomkodás, egész napos netflix&chill) 🙈

​➡️ Ezután jöhetnek az olyan tényezők, amik ugyan nem ingyenesek, de még mindig nagyon olcsók:

◾️ Otthoni edzés (esetleg néhány eszköz kell hozzá és/vagy egy edzésvideós platform előfizetés, de ezek is csak opcionálisak, hiszen saját testsúllyal vagy akár két megtöltött vizespalackkal is teljes értékű edzést lehet végezni)

◾️ Jóga beiktatása a mindennapokba (ez is minimális eszközigényű)

◾️ Helyi és szezonális alapanyagokból álló étrend (magadnak elkészítve otthon), mennyiségi zöldségfogyasztással

◾️ A legfontosabb táplálékkiegészítők, amik egyben szinte a legolcsóbbak is (gyógyszertári aszkorbinsav por a C vitaminbevitel fedezésére, D3 vitamin, magnéziumból a citrát forma a legolcsóbb)

➕ Sokat lehet spórolni azon is, ha egyes ételeket/italokat otthon készítesz el magadnak (pl. növényi tej, kenyér), illetve az is olcsóbb (és egészségesebb!), ha cukros-tejszínes-tejszínhabos kávécsodák helyett feketén fogyasztod a kávédat minden nap ☕️

🥑 Az egészséges életmódnak nem kötelező elemei a goji bogyó, a qunoa, a superfood porok, a vadlazac, a makadámdió, az avokádó, az exotikus gyümölcsök, az acai por, a chia mag… ezek mind-mind csak opcionális extrák, amikkel esetleg igény szerint fel lehet turbózni az étrendet, de nem lesz tőlük hatékonyabb, csak esetleg egy kicsivel változatosabb! 😊 Az nem akadályozhat meg a sikeres életmódváltásban, ha ezeket nem tudod megengedni magadnak!

Egyéni paraméterek alapján tervezett táplálkozási tanácsadás:

Perjes Kinga l Cikkek
„Segítek az embereknek, hogy a táplálkozásuk és néhány életmódbeli tényező optimalizálásával a maximumot tudják kihozni magukból – az egészségüket, a közérzetüket és az alakjukat illetően – egy 100%-ban rájuk szabott, az igényeihez és a céljaikhoz igazított, valamint a napirendjükbe könnyen beilleszthető rendszerrel.”
Nézz szét oldalamon, és indulj el a változás útján e-bookjaim, tanácsadásaim, receptjeim, programjaim segítségével!
Vedd fel velem a kapcsolatot!
Maradjunk kapcsolatban!

Vannak dolgok, amiket nem osztok meg a nyilvános csatornákon. Ha szeretnél elsőként értesülni a legújabb e-bookjaimról, a legfrissebb receptekről vagy az aktuális programokról, akkor iratkozz fel hírlevelemre!

Maradjunk kapcsolatban!

Vannak dolgok, amiket nem osztok meg a nyilvános csatornákon. Ha szeretnél elsőként értesülni a legújabb e-bookjaimról, a legfrissebb receptekről vagy az aktuális programokról, akkor iratkozz fel hírlevelemre!

Hírlevél

A hírlevélre feliratkozott követőim értesülnek először a legújabb e-bookjaimról, a legfrissebb receptekről vagy az aktuális programokról.

Jelentkezés tanácsadásra

Jelentkezz az egyéni paraméterek alapján tervezett táplálkozási tanácsadásaimra. Az űrlap elküldését követően hamarosan felveszem veled a kapcsolatot.