Alap tanácsadás

Perjes Kinga l Táplálkozási tanácsadó A sikeres életmódváltás itt kezdődik!

Átmenetileg nincs lehetőség jelentkezni hozzám, hiszen nemrég megérkezett a kislányunk, így most egy ideig „baba szabadságon” vagyok 🙂

Kövess a közösségi média oldalaimon, hogy értesülj róla, ha ismét lesz kapacitásom tanácsadásokra!

Milyen esetekben ajánlom az életmód ​ ​és táplálkozási tanácsadás szolgáltatásomat?

A tanácsadás tartalma és ára

Mit tartalmaz a tanácsadás szolgáltatásom?

A tanácsadás ára: 200 GBP

(kb. 86.000Ft az aktuális napi árfolyamtól függően)

A visszatérő vendégeimnek 25% kedvezményt biztosítok!

Meddig alkalmazható a tudásanyag és az étrend?

A tanácsadást úgy állítom össze, hogy akár egészen addig megfelelő legyen, AMÍG EL NEM ÉRED A CÉLOD! A számos étkezési opció és még annál is több variálási lehetőség miatt ennyi idő alatt sem válik unalmassá! A megadott „csere-bere” lehetőségeknek köszönhetően kivitelezhető, hogy akár fél évig ne legyen két egyforma napod az étrend szempontjából!
Én nem egy szabályrendszert adok a kezedbe, hanem megtanítalak úgy táplálkozni, hogy az a TE testednek a legjobb legyen!
Új tanácsadás lehet szükséges akkor, ha időközben a testsúlyod 12-15%-kal megváltozik. Új tanácsadás lehet szükséges abban az esetben is, ha jelentősen módosul a célod, az aktivitásod, a körülmények (pl. babavárás) vagy kiderül bármilyen egészségügyi probléma, intolerancia vagy allergia! Minden más esetben a tanácsadás akár korlátlan ideig követhető, így ez egy EGYSZERI BEFEKTETÉS! Az általam nyújtott tudást és a számodra összeállított tanácsokat EGÉSZ ÉLETEDBEN tudod majd használni és alkalmazni, nem csak 4-8-12 hétig!
A tanácsadások anyagát dietetikus kolléganőm is jóváhagyja a szakmai hitelesség növelése érdekében.
Perjes Kinga l Alap tanácsadás

A tanácsadás menete

A tanácsadásra hozzám jelenleg nincs lehetőség jelentkezni!

1.
A jelentkezést követően egy kérdőív kitöltésére kerül sor. A részletes kérdőívből megismerem az alapadataidat, a testi paramétereidet, a jelenlegi étkezési szokásaidat, az életviteledet, az ízlésedet, az  egészségügyi kondícióidat, az esetleges intoleranciáidat/allergiáidat, a preferenciáidat, a napirendedet, az egészségeddel és az alakformálással kapcsolatos céljaidat és minden olyan információra fény derül, amire szükségem van ahhoz, hogy a számodra leghatékonyabb és legsikeresebb koncepciót alkothassam meg.
2.
A tanácsadás célja, hogy a kérdőíved kiértékelése alapján ellássalak tippekkel és trükkökkel az egészséges életmóddal kapcsolatban,  javítsak az eddigi étrendeden, a szokásaidon és az egészségi állapotodon, információkkal lássalak el a saját tested működésének optimalizálásával kapcsolatban, támogassam a céljaid elérését, segítsek kiválasztani a számodra fontos és hasznos táplálékkiegészítőket (és kiszelektálni a feleslegeseket), valamint összeállítok számodra az ízlésednek és napirendednek megfelelő mozaikos mintaétrendetétkezésenként minimum 6-8 változatos, variálható, ízletes és gyorsan elkészíthető opcióval. Ha kevésbé vagy válogatós, akkor akár 10-12 opcióval! Ezekből az opciókból minden nap kedved szerint (és az éppen otthon lévő alapanyagoknak megfelelően) válogathatsz, tehát bármelyik reggelit eheted bármelyik ebéddel és így tovább… valamint adott opción belül is cserélgetheted az alapanyagokat a megadott csere-bere lehetőségeknek köszönhetően!
3.

A tanácsadás anyagát  PDF formátumban fogod megkapni e-mailben. A dokumentum  vázlatos, olvasmányos, könnyen követhető, lementhető, nyomtatható és általában 30-35 oldalas.

4.

A tanácsadás mellé  AJÁNDÉKBA  jár 1 hónapos hozzáférés a Kinga Receptjei oldalhoz, ahol a receptek mellett konkrét termék- és márkaajánlásokat és linkeket találsz a számodra ajánlott alapanyagok és termékek könnyebb beszerzéséhez, valamint információkat az egyes típusok közötti választást illetően! Az oldalon olyan sütéssel és főzéssel kapcsolatos tippeket és trükköket is találsz, amit máshol nem osztottam még meg.

Kérés szerint szívesen írok Szafi, Bake Free vagy Éléskamra alapanyagokat és recepteket az étrendedbe, valamint a kedvenc ételeid egészséges változatát is beépítem, amennyiben szakmailag nincs kizáró ok. Nekem fontos, hogy kellemes legyen számodra az étrend követése és ne érezd úgy, hogy le kell mondanod a finomságokról!

Figyelembe veszem, hogy mit lehet beszerezni ott, ahol élsz. A világ minden részéről voltak már étrendeseim!
​A tanácsadás után sem engedem el a kezed, hiszen 6 hónapig lesz lehetőséged e-mailben kérdezni tőlem!
Perjes Kinga l Táplálkozási tanácsadó l A sikeres életmódváltás itt kezdődik!

Kinek NEM tudom elvállalni én a tanácsadás összeállítását?

Kizáró okok (a teljesség igénye nélkül): Vesebetegség, epebetegség, májbetegség, emésztőrendszerhez vagy hormonrendszerhez kapcsolódó szerv teljes vagy részleges hiánya, krónikus emésztőrendszeri betegség (pl. IBS, IBD, Crohn, Colitis Ulcerosa), bizonyos autoimmun kondíciók (erről érdeklődj e-mailben), pajzsmirigy göb, polifarmácia (3 vagy annál több vényköteles gyógyszer szedése), K2 antagonista vérhigító szedése (Kumarin, Syncumar, Warfarin), immunszupresszáns szedése, epilepszia, rosszindulatú daganat folyamatban lévő kezelése (pl. kemoterápia/sugárkezelés), lelki eredetű evészavar vagy cukorbetegség fennállása esetén, illetve 18 éves kor alatt nem vállalom el a tanácsadást és étrend írást! Szoptatás alatt csak akkor tudunk elkezdeni együtt dolgozni, ha a ciklusod már visszatért (vagyis elkezdődött a hormonrendszer visszarendeződése), de legkorábban szülés után 6 héttel.

A fenti kondíciók egyrésze esetén, ha az illető beleegyezik, akkor regisztrált dietetikus kolléganőm, Heckenberger-Nagy Evelyn tud számára tanácsadást és étrendet írni az én módszereim alapján 160GBP áron (kb. 69.000Ft az aktuális napi árfolyamtól függően). Így tudom garantálni, hogy mindenki szakmailag jó kezekben lesz és megkapja a számára megfelelő, profi segítséget az alakformálással és egészséggel kapcsolatos céljai eléréséhez! Ha nem vagy biztos benne, akkor érdeklődj e-mailben, hogy a nálad fennálló kondíciók esetén el tud-e vállalni Evelyn.

Vegán étrendet nem vállalok személyre szabott keretek között. Vegán étrendet igénylők számára ajánlom a VEGGIE MONTH programomat, ami egy több, mint 40 oldalas, komplex tudásanyag; étkezésenként 13 opciós mintaétrenddel és receptekkel. Részletek a Veggie month programról.

Ha valakinél nincsen kizáró ok és így én el tudom vállalni, akkor annak az étrendjét 100%-ig én írom és én kommunikálok vele!
Versenydiétát és általam nem képviselt „irányzatoknak” vagy „módszereknek” megfelelő étrendet (pl. vércsoport, anyagcseretípus, hormontípus, paleo, keto, stb.) nem írok sem én, sem a kolléganőm. Ha a beteg érdeke úgy kívánja, hogy személyes konzultáció lenne szükséges, akkor nem vállalom el sem én, sem a kolléganőm online tanácsadás keretén belül.

Biorezonancia vizsgálattal és hajszálból megállapított diagnózisokat nem vagyok hajlandó figyelembe venni a tanácsadások összeállítása során!

Eltitkolt betegségekért, allergiákért és egyéb, nem említett egészségügyi kondíciókért nem tudok felelősséget vállalni. Az étrend és a tanácsadás javaslatainak be nem tartása miatti esetleges későbbi egészségkárosodás vagy eredménytelen alakformálás esetén szintén nem vállalok felelősséget.

Közvetlen jelentkezés Evelynhez (dietetikus)

Ha tudod, hogy esetedben kizáró ok áll fent (lásd feljebb), akkor lehetőséged van közvetlenül a dietetikus kolléganőmhöz jelentkezni. Ezt akkor is megteheted, ha az én táplálkozási tanácsadói segítségem helyett inkább egy regisztrált dietetikus segítségét vennéd igénybe.
Heckenberger-Nagy Evelynhez a lenti űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni, ami szintén hozzám érkezik be. Ezután én elküldöm számodra a kitöltendő kérdőívet, megtörténik a fizetés (160GBP), és utána már csak Evelynnel fogsz kommunikálni és tőle fogod megkapni a tanácsadásodat. Az általa írt tanácsadás szintén tartalmazza azokat, amiket feljebb a tanácsadás szolgáltatásról írtam.
Evelyn szakmailag nagyon profi, szívből ajánlom! Így tudom garantálni, hogy mindenki szakmailag jó kezekben lesz és megkapja a számára megfelelő, profi segítséget az alakformálással és egészséggel kapcsolatos céljai eléréséhez! ​
Perjes Kinga l Táplálkozási tanácsadó l A sikeres életmódváltás itt kezdődik!

Jelentkezz tanácsadásra!

1.

Válassz!

Válaszd ki tanácsadástípusok közül azt, amelyik a leginkább passzol hozzád.

2.

Jelentkezz!

Az alábbi jelentkezés gombra kattintva vedd fel velem a kapcsolatot, hogy elkezdhessük a közös munkát.
3.

Indulás!

Induljunk el együtt a változás útján!

Jelentkezés tanácsadásra

Jelentkezz az egyéni paraméterek alapján tervezett táplálkozási tanácsadásaimra. Az űrlap elküldését követően hamarosan felveszem veled a kapcsolatot.

Hírlevél

A hírlevélre feliratkozott követőim értesülnek először a legújabb e-bookjaimról, a legfrissebb receptekről vagy az aktuális programokról.