A szőlőmag kivonat jótékony hatásai

Perjes Kinga l Táplálkozási tanácsadó A sikeres életmódváltás itt kezdődik!

A szőlőmag kivonat jótékony hatásai

🙌 A szőlőmag kivonat hatékonyan segíti a regenerációt sérülések/műtétek után 👩🏻‍⚕️ Ezt a gyulladáscsökkentő és a vérkeringésre gyakorolt pozitív hatásain keresztül éri el. A többi pozitívuma is jelentős műtétek esetén, hiszen az ilyen beavatkozás nagy stresszel járhat, így a stressz káros hatásait csökkentő tulajdonságából is lehet profitálni 🙏 (Vigyázz: Ha kapsz/szedsz véralvadásgátlót a műtét után, akkor azzal párhuzamosan ne szedj szőlőmag kivonatot❗️)

🍇 A szőlőmag kivonat jótékony hatása a benne lévő tanninoknak és katekineknek köszönhető 🙌 A katekinek támogatják az egészséges sejtek működését, miközben antioxidáns védelmet biztosítanak a sejteknek, beleértve a DNS-t is 🤩

​Legjelentősebb hatásai:

◾️ Fokozza a vérkeringést
◾️ Antioxidáns (sejtvédő) hatású
◾️ Segít a stressz negatív hatásainak közömbösítésében
◾️ Antiösztrogén hatású (így csökkenti a mellrák kockázatát és ösztrogéndominancia esetén is előnyös)

Egyéb (enyhébb) hatások:

◾️ Csökkenti a vérnyomást és a pulzust (ha magas)
◾️ Csökkenti a koleszterinszintet
◾️ Csökkenti a gyulladásos faktorokat (CRP)
◾️ Csökkenti a lábdagadást (hosszan tartó ülés miatt kialakult esetben is)
◾️ Csökkenti az étvágyat és a zsírok felszívódását, valamint javítja az inzulinérzékenységet, ezáltal hozzájárulva a zsírvesztéshez
◾️ Pozitív hatással van a bőr minőségére, beleértve a ráncokat és a melazmát is

💊 Az ideális napi dózis 100-300mg és érdemes C vitaminnal kombinálni 👌 Én ezt a terméket ajánlom: https://n9.cl/yb6dlg (10% kedvezmény a KINGA10 kóddal) 💛

❗️ A szőlőmag kivonat nem egyenlő a resveratrol-lal, ami egy – szintén szőlőből kivont, de – másfajta molekula, illetve a szőlőmagolajjal sem.

🍇 A szőlőmag őrlemény ugyanaz az alapanyag, de a kivonat mindig egy koncentráltabb forma, így jóval hatékonyabb. Kivonatból sokkal kisebb mennyiség kell azonos hatás eléréséhez. Tehát ebben az esetben lehet, hogy sok gramm szőlőmag őrlemény érné el ugyanazt a hatást, mint a posztban javasolt 100-300mg kivonat.

💊 Táplálékkiegészítők szedése előtt mindig kérd ki az orvosod vagy egy szakember véleményét, mert lehetnek olyan ellenjavallatok, amikor a szedése nem javasolt!

Egyéni paraméterek alapján tervezett táplálkozási tanácsadás,
ami tartalmaz táplálékkiegészítő-ajánlást is:

214968448_344386043923405_5860184984644663269_n
Perjes Kinga l Cikkek
„Segítek az embereknek, hogy a táplálkozásuk és néhány életmódbeli tényező optimalizálásával a maximumot tudják kihozni magukból – az egészségüket, a közérzetüket és az alakjukat illetően – egy 100%-ban rájuk szabott, az igényeihez és a céljaikhoz igazított, valamint a napirendjükbe könnyen beilleszthető rendszerrel.”
Nézz szét oldalamon, és indulj el a változás útján e-bookjaim, tanácsadásaim, receptjeim, programjaim segítségével!
Vedd fel velem a kapcsolatot!
Maradjunk kapcsolatban!

Vannak dolgok, amiket nem osztok meg a nyilvános csatornákon. Ha szeretnél elsőként értesülni a legújabb e-bookjaimról, a legfrissebb receptekről vagy az aktuális programokról, akkor iratkozz fel hírlevelemre!

Maradjunk kapcsolatban!

Vannak dolgok, amiket nem osztok meg a nyilvános csatornákon. Ha szeretnél elsőként értesülni a legújabb e-bookjaimról, a legfrissebb receptekről vagy az aktuális programokról, akkor iratkozz fel hírlevelemre!

Hírlevél

A hírlevélre feliratkozott követőim értesülnek először a legújabb e-bookjaimról, a legfrissebb receptekről vagy az aktuális programokról.

Jelentkezés tanácsadásra

Jelentkezz az egyéni paraméterek alapján tervezett táplálkozási tanácsadásaimra. Az űrlap elküldését követően hamarosan felveszem veled a kapcsolatot.