A leghasznosabb táplálékkiegészítők izomtömegnöveléshez

Perjes Kinga l Táplálkozási tanácsadó A sikeres életmódváltás itt kezdődik!

A leghasznosabb táplálékkiegészítők izomtömegnöveléshez

💪 Izomépítés esetén a táplálékkiegészítők csak akkor nyújtanak pluszt, ha az alábbi 3 szempont tökéletesen rendben van:
1️⃣ Edzés
2️⃣ Étrend
3️⃣ Regeneráció

💁🏻‍♀️ Az ezekben lévő hiányosságokat nem pótolják és a hibákat nem javítják ki a táplálékkiegészítők! ❌ Ezeknek a táplálékkiegészítőknek a használata nem elengedhetetlen az izomépítéshez, hanem csak opcionális segítség!

◾️ Fehérjepor: Az izmok részben aminosavakból épülnek fel, amik egyben a fehérjék építőkövei is, illetve a regenerációhoz is szükségesek. Ha a szükséges (emelt) fehérjebevitel számodra könnyen fedezhető csak az étrendből, akkor nem szükséges fehérjepor, de általában nehezen megoldható enélkül, illetve a fehérjepor szuper változatosságot biztosít és ezáltal az édes-ízvilágú étkezések fehérjetartalma is könnyebben növelhető.

◾️ Koffein: A koffein nem mindenki számára alkalmas erre a célra, de a gyors koffeinlebontók (nagyjából az emberek fele) profitálhatnak az edzés előtt fogyasztott koffein erőszint növelő hatásából. A magasabb erőszint jobb edzésteljesítményhez vezet, ami hozzájárul a gyorsabb izomtömegnöveléshez.

◾️ Kreatin-monohidrát: A kreatin a legjobban vizsgált táplálékkiegészítő. Javítja a fizikai és szellemi teljesítményt is, fokozza a sejtek hidratáltságát és segíti az izomépítést, ezáltal javítja a testkompozíciót. Nőknek sem kellene félni tőle! Ide kattintva tudsz róla bővebben olvasni.

◾️ Citrullin malát: Egy nem-esszenciális aminosav, ami szintén a fizikai teljesítményt növeli. A görögdinnye szuper forrása.

◾️ Étrendi nitrátok: A nitrátok nitritekre bomlanak le a szervezetben, amik azután nitrogén-oxiddá konvertálódnak. Javítják az állóképességet és az izomerőt, fokozzák a vérkeringést és segítik az izomregenerációt. Főbb forrásai: Cékla, leveles zöldek és zöldfűszerek (rukkola, kapor, spenót, mángold, salátafélék, petrezselyem), zeller, rebarbara.

◾️ Meggylé: A meggylének a regenerációban van nagy szerepe, illetve az antioxidáns tulajdonságai sem elhanyagolhatók.

👉 Az adagolás egyéni paraméterek függvénye. Táplálékkiegészítők szedése előtt kérd ki szakember segítségét, aki segít a céljaidhoz, a jelenlegi állapotodhoz és az étrendedhez igazítani őket! Táplálékkiegészítők esetén a kevesebb gyakran több! 🙃

Az általam ajánlott termékeket megtalálod a Kinga Receptjei oldalon,
az „Alapanyagok és termékek” menüpontban:

Perjes Kinga l Cikkek
„Segítek az embereknek, hogy a táplálkozásuk és néhány életmódbeli tényező optimalizálásával a maximumot tudják kihozni magukból – az egészségüket, a közérzetüket és az alakjukat illetően – egy 100%-ban rájuk szabott, az igényeihez és a céljaikhoz igazított, valamint a napirendjükbe könnyen beilleszthető rendszerrel.”
Nézz szét oldalamon, és indulj el a változás útján e-bookjaim, tanácsadásaim, receptjeim, programjaim segítségével!
Vedd fel velem a kapcsolatot!
Maradjunk kapcsolatban!

Vannak dolgok, amiket nem osztok meg a nyilvános csatornákon. Ha szeretnél elsőként értesülni a legújabb e-bookjaimról, a legfrissebb receptekről vagy az aktuális programokról, akkor iratkozz fel hírlevelemre!

Maradjunk kapcsolatban!

Vannak dolgok, amiket nem osztok meg a nyilvános csatornákon. Ha szeretnél elsőként értesülni a legújabb e-bookjaimról, a legfrissebb receptekről vagy az aktuális programokról, akkor iratkozz fel hírlevelemre!

Hírlevél

A hírlevélre feliratkozott követőim értesülnek először a legújabb e-bookjaimról, a legfrissebb receptekről vagy az aktuális programokról.

Jelentkezés tanácsadásra

Jelentkezz az egyéni paraméterek alapján tervezett táplálkozási tanácsadásaimra. Az űrlap elküldését követően hamarosan felveszem veled a kapcsolatot.